Drugi stručni skup HUND-a 2017 : Učinkovita nabava usluga

Sudjelovanje HUND članova na ZNS nabavnoj konferenciji u Portorožu
6. lipnja 2017.
Europski sastanak IFPSM članova na IBM Watson SEE Summitu 2017
15. rujna 2017.

Drugi stručni skup HUND-a 2017 : Učinkovita nabava usluga

U Zagrebu, u konferencijskoj dvorani poliklinike Sunce je održan drugi ovogodišnji stručni skup HUND-a na temu Učinkovite nabave usluge.

Cilj ovog stručnog eventa bio je podijeliti uspješne priče, aktivnosti i korisnička iskustva uspješnih nabavnih profesionalaca koja će motivirati poduzetnike, direktore, menadžere da se nabava usluga sagleda iz druge perspektive. Skup je bio koncipiran tako da polaznici iz prve ruke dobiju korisne savjete od uspješnih nabavnih profesionalaca te od tvrtki koje nude zdravstvene usluge i usluge putovanja.

Domaćin i sponzor ovog eventa predstavio nam je ponudu Koncerna Agram, EUROHERC osiguranja, AGRAM LIFE osiguranja, Polikliniku Sunce te druge uslužne djelatnosti.
Prezentaciju je održala gđa Ivana Bratanić, Predsjednica uprave Euroherca.

Elizabeta Planinić, vlasnica agencije Putujbolje i idejna začetnica projekta Čuvar sjećanja, pokrila je što je poznato, a što manje poznato u kreiranju cijena u turizmu, tko treba i kako planirati putovanja, koji su preporučeni kriteriji za odabir turističke agencije, te preporuke kako uštediti u organizaciji poslovnih putovanja. Elizabetina prezentacija je priložena.

Event je završen panel diskusijom na temu razmjene iskustava u nabavi usluga koju je moderirala gđa Vesna Trnokop-Tanta, predsjednica uprave Sigma Business Consultig u javnoj nabavi i javnom sektoru.
U panel diskusiji su sudjelovali Gazdek Vlado koji radi u Podravci 23 godine,  Gjana Bekić koja je direktorica nabave u Francku, Elizabeta Planinić i Renata Ivaštinović, stručni konzultant za nabavu u tvrtki Pragmatekh, koji su podijelili svoje bogato iskustvo iz segmenta nabave usluga.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preuzmi [380.06 KB]

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram