Pozivnica za godišnju skupštinu HUND-a i predavanje Sorena Vammena -15.10.2019.

Digitalizacija nabave
22. veljače 2019.
Søren Vammen: The global macroeconomy and supply markets
24. rujna 2019.

Pozivnica za godišnju skupštinu HUND-a i predavanje Sorena Vammena -15.10.2019.

Poštovani članovi HUND-a,

zadovoljstvo mi je pozvati vas na godišnju skupštinu HUND-a, koja će se održati u utorak, 15. listopada 2019. godine u hotelu Westin, dvorana Opera, na adresi Kršnjavog 1, Zagreb.

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo prije godišnje skupštine HUND-a ugostiti g. Sorena Vammena koji će nam održati predavanje na temu “Svjetska makroekonomija i tržište nabave: Zašto odjeli nabave trebaju imati jasan uvid gdje je pozicija ekonomije u makroekonomskom ciklusu.”

Trenutno se nalazimo u ekonomskom procvatu, međutim nekoliko je pokazatelja koji ukazuju na usporavanje gospodarstva, možda čak i na recesiju. Kako će izgledati gospodarstvo sa druge strane ekonomskog rasta i koje inicijative nabave imaju smisla tijekom različitih faza ciklusa makroekonomskog rasta? Na ta i slična pitanja pokušat ćemo dobiti odgovore na predavanju Sorena Vammena,  CEO-a Kairos Commodities te Danskog nabavnog i logističkog foruma.  Soren je bivši predsjednik IFPSM-a (Internacionalne federacije nacionalnih nabavnih organizacija čiji je i HUND član) i  ima više od 20 godina iskustva u nabavi. Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Agenda:

    • 16:00-16:30 okupljanje sudionika
    • 16:30-18:30 predavanje Sorena Vammena
    • 18:30-18:45 pauza (uz odlazak sudionika koji ne ostaju na skupštini HUND-a)
    • 18:45-19:30 skupština HUND-a

Sudjelovanje je besplatno, međutim zbog ograničenog broja mjesta, molim sve zainteresirane da se prijave na mail: mirela.senica@hund.hr

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram