Prvi puta u Hrvatskoj Masterclass za voditelje i direktore nabave

Pametna nabava imperativ je svih poslovnih procesa i dugoročnog razvoja kompanija
4. listopada 2019.

Prvi puta u Hrvatskoj Masterclass za voditelje i direktore nabave

Prvi puta u Hrvatskoj Masterclass za voditelje i direktore nabave

Masterclass „Upravljanje strateškom nabavom“ održat će se u Zagrebu 05. i 06. ožujka

Konzultantska tvrtka Cronata s ponosom najavljuje dvodnevnu Masterclass radionicu „Upravljanje strateškom nabavom“ koja će se održati 05. i 06. ožujka 2020. godine u hotelu International u Zagrebu.

Riječ je o jedinstvenoj edukaciji za voditelje i direktore nabave, lanca opskrbe i strateške nabave. Po prvi puta u Hrvatskoj imat ćemo priliku uz najveće stručnjake ojačati kompetencije koje su nužne za uspjeh odjela nabave u najnovije doba. Tako će nas u napredna znanja o nabavi uvesti renomirani svjetski stručnjak iz područja nabave Richard Beaumont, a za jačanje liderskih vještina bit će zadužen uspješan domaći trener Fran Mikuličić.

Richard Beaumont je međunarodni konzultant za područje nabave koji ima preko 30 godina iskustva rada u različitim granama industrije. Radeći na području Europe, SAD-a i Azije, specijalizirao se u pružanju podrške poduzećima za ostvarenje ušteda u nabavi, smanjenje rizika u lancu opskrbe te za izgradnju inovacija kroz kvalitetne odnose s dobavljačima. U Zagrebu će održati edukacije iz nabave s naglaskom na upravljanje kategorijama, razumijevanje poslovnih potreba, upravljanje odnosima s dobavljačima, upravljanje rizikom i kreiranje pravog tima u nabavi.

Fran Mikuličić je profesionalac s MBA obrazovanjem sa Sveučilišta Vanderbilt i NLP trener, specijaliziran za organizacijski dizajn, implementaciju strategije te organizacijske i ljudske učinkovitosti. Kao savjetnik top menadžerima i mentor mladim menadžerima, potiče njihov osobni i profesionalni razvoj te podržava pojedince i organizacije na putu njihovog uspjeha. U sklopu Masterclass programa Fran će održati radionice na temu liderske komunikacije i vodstva, zaobilaženje mentalnih prepreka i jačanje motivacije, te razvoj osobne učinkovitosti i ostvarenje punog potencijala.

Uz ove vrhunske stručnjake očekuje nas edukativno i inspirativno druženje koje će menadžerima i voditeljima nabave i lanca opskrbe u hrvatskim poduzećima donijeti nova znanja kao i energiju za nove uspjehe.
Za više informacija o sadržaju Masterclass programa te kako iskoristiti popust za ranu prijavu posjetite stranicu: Masterclass: Upravljanje strateškom nabavom (www.cronata.hr/blog/masterclass-upravljanje-strateskom-nabavom-zagreb)

Kontakt za medije:
– Nataša Cikač, natasa@cronata.hr, tel: 099 703 1669
– Cronata d.o.o., Ive Mikaca 2d, 42000 Varaždin

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [125.02 KB]

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram