Godišnja sjednica HUND-a

IFPSM World Summit 2015
18. rujna 2015.
2. Procurement & Supply Forum
15. listopada 2015.

Godišnja sjednica HUND-a

U poslovnom prostoru Limes Plusa je 30.09.2015. održana godišnja sjednica skupštine HUND-a.

Na skupštini je pored usvajanja financijskog izvješća prošle godine te financijskog plana i programa rada za 2016, usvojen i novi statut HUND-a, usklađen sa zakonskim obvezama i isti je idući dan zaprimljen u Registar udruga Grada Zagreba.

Skupština je bila ujedno i reizborna pa je izglasana nova uprava HUNDa:

Predsjednica: Mirela Senica

Dopredsjednik: Danijel Banek
Članovi Uprave: Biserka Orešković, Zoran Zorić i Vesna Jungić

Tajnik Udruge: Matej Matošin

Mirelina sadašnja pozicija je Procurement Sourcing Execution Manager, CEE; Enterprise Services, Travel, Marketing Comms, Software & Business services; IBM Transformation and Operations. Mirela je svoje formalno obrazovanje stekla na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je diplomirala pa magistrirala i stekla titulu magistar specijalist na području industrijskog marketinga. Od početka 15-godišnje karijere je na IT tržištu. Prvih godina u prodaji, zatim je vodila lokalni ured nabave pa nabavu za Adriatic regiju, a na današnjoj poziciji je zadnje 2 godine i radi s timom od 30-tak ljudi širom CEE regije.

HUND će ovim promjenama dobiti novi zamah. Odmah su dogovorene i nove aktivnosti, a idući dan je izvršena primopredaja dužnosti. Donešeni program rada je ambiciozan i obećavajući pa se već sada veselimo novim uspjesima naše udruge, koje očekujemo u 2016-oj.
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram