Uprava HUND-a

HRVATSKA UDRUGA NABAVNE DJELATNOSTI (HUND) osnovana je 2004. godine sa svrhom razvijanja mreže članova radi unapređivanja nabavne profesije i razmjene najbolje etičke prakse. Vizija Udruge povećanje je ugleda nabavne profesije. Poboljšanje statusa nabavne funkcije u hrvatskim kompanijama se provodi kroz ostvarenje doprinosa dodanoj vrijednosti kompanija.

Od 2007. godine Udruga, pod engleskim nazivom Croatian Association of Purchasing (CAP), članica je The International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), federacije 43 nacionalnih i regionalnih udruga iz čitavog svijeta, čime je ostvaren kontakt sa 200,000 profesionalaca nabavne djelatnosti. Federacija dijeli etički kod, čije prihvaćanje je bio glavni preduvjet članstva. Croatian Association of Purchasing (CAP) je preuzela etički kod IFPSM-a i usvojila ga kao svoj. Više o radu, principima i kodeksu IFPSM-a, kao i popis udruga članica, može se naći na adresi: https://www.ifpsm.org/.

Članovi HUND-a nabavni su profesionalci i entuzijasti zainteresirani za dijeljenje znanja i razmjenu najboljih praksi u području nabave i upravljanja lancem opskrbe. Kako se među ciljevima za ovu godinu nalazi i povećanje broja članova, nadamo se da će naš program, koji značajnim dijelom ima internacionalni karakter, i aktivnosti biti dovoljno privlačni novim članovima te da će naći korisnim da nam se pridruže.

Posebno ističemo vrlo uspješne okrugle stolove organizirane dan nakon konferencije u travnju 2009. godine gdje su sudionici, predstavnici raznih kompanija kroz strukturirano moderiranje diskusije razmijenili iskustva te dobili uvid u nabavne prakse u drugim kompanijama i stvorili vrijednu mrežu poznanstava među svojim kolegama. Dobro su došli svi zainteresirani za sudjelovanje u radu Udruge, kao i svi savjeti i sugestije za daljnji razvoj.

Mirela Senica

Predsjednica HUND-a


Head of Procurement, IBM - CEE & MEA, IBM

Danijel Banek

Potpredsjednik HUND-a


Executive director of central purchasing, Atlantic Grupa

Zoran Zorić

Član uprave HUND-a


Operational Excellence, Development and Quality Manager, Ericsson Nikola Tesla

Vesna Jungić

Članica uprave HUND-a


CEO, Procurement Business Partner, Hemofarm

Vedrana Šimić Petrović

Članica uprave HUND-a


Vedrana Šimić Petrović - Head of Supply Chain, ACG Europe

Imate pitanje?

Pišite nam.


Kontakti
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram