HRVATSKA UDRUGA NABAVNE DJELATNOSTI (HUND) osnovana je 2004. godine sa svrhom razvijanja mreže članova radi unapređivanja nabavne profesije i razmjene najbolje etičke prakse.
Vizija Udruge povećanje je ugleda nabavne profesije. Poboljšanje statusa nabavne funkcije u hrvatskim kompanijama se provodi kroz ostvarenje doprinosa dodanoj vrijednosti kompanija.


Od 2007. godine Udruga, pod engleskim nazivom Croatian Association of Purchasing (CAP), članica je The International Federation of Purchasing and Supply Management (IFPSM), federacije 43 nacionalnih i regionalnih udruga iz čitavog svijeta, čime je ostvaren kontakt sa 200,000 profesionalaca nabavne djelatnosti. Federacija dijeli etički kod, čije prihvaćanje je bio glavni preduvjet članstva. Croatian Association of Purchasing (CAP) je preuzela etički kod IFPSM-a i usvojila ga kao svoj. Više o radu, principima i kodeksu IFPSM-a, kao i popis udruga članica, može se naći na adresi: https://www.ifpsm.org/.

Članovi HUND-a nabavni su profesionalci i entuzijasti zainteresirani za dijeljenje znanja i razmjenu najboljih praksi u području nabave i upravljanja lancem opskrbe.

Kako se među ciljevima za ovu godinu nalazi i povećanje broja članova, nadamo se da će naš program, koji značajnim dijelom ima internacionalni karakter, i aktivnosti biti dovoljno privlačni novim članovima te da će naći korisnim da nam se pridruže.

Mirela Senica

Predsjednica
HUND-a


Head of Client Relations and Sourcing for EMEA, IBM

Danijel Banek

Potpredsjednik HUND-a


Executive Director of Central Procurement, Atlantic Grupa

Zoran Zorić

Član uprave
HUND-a


Independent Internal Audit Officer, Ericsson Nikola Tesla

Vesna Jungić

Članica uprave HUND-a


Senior Business Consultant for Procurement

Vedrana Šimić Petrović

Članica uprave HUND-a


Sourcing Manager, Novo Nordisk

Imate pitanje?

Pišite nam.


Button