Sastanak Uprave Hund-a u Osijeku

Stručni skup HUND-a u Westinu
7. travnja 2016.
11. Konferencija o nabavi
2. rujna 2016.

Sastanak Uprave Hund-a u Osijeku

Spontano je odlučeno da će se jedan sastanak Uprave Hund-a održati u Osijeku. Kako odlučeno, tako i brzo organizirano kako je svojstveno pravim nabavljačima!
Definirani su mogući termini, u nekoliko usaglašavanja odabran je datum 17.06.2016. (petak) i oraganizacija eventa je već bila osmišljena.

hund-u-osijeku-2Sastanak se sastojao iz dva dijela:

Prvo je prodiskutirana problematika Hund-a, potom su članovi Uprave donijeli zaključke u vezi otvorenih pitanja.
Organiziran je obilazak proizvodnih pogona Saponije, a nakon obilaska su ponuđene delicije slavonske ravni, onako kako priliči tradiciji kraja. Druženje je bilo radno, začinjeno ljepotama istoka domovine. Nizina umiruje, usporava ali se i diči plodnim poljima, rodnim vinogradima, vrijednim, samozatajnim ljudima. Tu je prije 120 godina proizveden prvi sapun a danas po ne znamo koji put diže se iz pepela i opstaje najveća proizvodnja deterdženata i toaletno kozmetičkih proizvoda.
Nabava je u ovoj proizvodnoj tvrtki primjer dobre prakse. Ovdje je nabava transparentna funkcija koja je promjenila pogled i podigla razinu usluge koju daje ostalim funkcijama u poduzeću. Proaktivan pristup i pogled „out of the box“ tijekom godina s mnogim pozitivnim primjerima, uspjela je važnost funkcije podići na najviši nivo i dokazati da je bitan čimbenik u ostvarenju pozitivnog rezultata tvrtke u cjelini.I u nabavi jedino možeš promijeniti sebe i ako ulažeš sve svoje znanje, htijenje i volju, ako si spreman bez prestanka učiti, dijeliti znanje, surađivati, razultat je vidljiv i mjerljiv.

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram